Ed Sheeran en Justin Bieber  voor de derde week Nummer 1 in de UK

Ed Sheeran en Justin Bieber voor de derde week Nummer 1 in de UK

2 juni 2019 0 Door Nieuws Online Magazine

Ed Sheeran en Justin Bieber claimen een derde week op nummer 1 van de Official Singles Chart van deze week na een gevecht de hele week met de Old Town Road van Lil Nas X.

Ed en Justin’s I Do not Care hebben deze week een gecombineerde verkoop van 83.500 ingezonden, waarbij ze slechts 1.300 voorsprong hadden op het hiphop-countrynummer, het meest gestreamde nummer van de week met 10.9 miljoen plays.

Ed landt ook de hoogste nieuwe inzending voor deze week, met nieuwe track Cross Me ft. Chance The Rapper en PnB Rock die binnenkomen op nummer 9 – Ed’s 23e UK Top 10.

In de Top 20 van de afgelopen week zijn nog twee gloednieuwe nummers te vinden: NSG’s OT Bop (17), de opvolger van hun Top 10 breakout-hit Options en The London van Young Thug ft. J Cole en Travis Scott (18).

De Australische band 5 Seconds of Summer viert hun tiende Britse Top 40-inzending met gemakkelijker op nummer 29 en Jess Glynne en Jax Jones samenwerking One Touch is nieuw op nummer 31.

Verderop rebelleert James Arthur’s Falling Like The Stars 12 plaatsen naar nummer 35 na zijn optreden op Britain’s Got Talent, en Wish You Well van Sigala & Becky Hill begint op nummer 39.