Harrie en Wayne eerste ‘all stars’ in nieuw seizoen Ex on the Beach

Harrie en Wayne eerste ‘all stars’ in nieuw seizoen Ex on the Beach

17 april 2019 0 Door Nieuws Online Magazine

DEZE KNAPPE MANNEN ZIJN IN HET VLIEGTUIG GESTAPT NAAR HET PARADIJSELIJKE OORD VOL LIEFDE, FEEST EN DRAMA?

Vanaf zondag 19 mei blijft niemand in de Ex on the Beach: Double Dutch-villa gespaard voor de tablet of terror en er spoelen vanaf dan iedere week nieuwe exen aan op het tropische strand. Niemand minder dan singles Harrie en Wayne zijn de eerste ‘all stars’ die bekend gemaakt worden. We kennen deze twee smooth boys van het eerste en vierde seizoen van het succesvolle MTV-programma. Het ‘all star season’ van Ex on the Beach: Double Dutch is vanaf 19 mei iedere zondag te zien tijdens een avond vol guilty pleasure bij MTV.

“Als ik vrijgezel ben, ga ik van die, naar die, naar die…”
De Brabantse Harrie (22) zorgt zeker voor een feestje in de villa. “Altijd feest als ‘Harrie van ‘t Kamp’ er is”. Hij is een familiemens en zijn grootste hobby is het versieren van vrouwen. Zijn charmes en humor liet hij in het vierde seizoen al aan Nederland zien en na afloop van de opnames heeft hij de boel flink op stelten gezet. In de online MTV-serie “Wat gebeurde er next?”, bleek dat Harrie na de tv-opnames alle vrouwen in het huis het hart op hol heeft doen slaan. Zorgt deze, naar eigen zeggen, Fuckboy 2.0 opnieuw voor een feestje in de villa en brengt hij de temperatuur in het huis opnieuw tot een hoogtepunt?

“Ik heb me niet als een opa gedragen, er zijn wel dingen gebeurd waar ik spijt van krijg.”
Wayne (27) was een van de populaire gezichten uit het eerste seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch. Samen met zijn bro Puru, met wie hij een Bro-code afsloot, was hij voornamelijk bezig met het showen van zijn spierbundels. Maar hij heeft zich in dit nieuwe seizoen op andere zaken gericht; het scoren van de dames die aanspoelen op het strand… Hij valt op excentrieke meisjes met tatoeages en piercings, maar kan ook vallen op een brave, ideale schoondochter. Klinkt alsof er vast iets voor hem tussen zit in dit nieuwe ‘all star season’, maar vallen de dames ook voor dit Limburgse feestbeest?

De vijfde verjaardag van Ex on the Beach: Double Dutch vieren we met een groots nieuw seizoen. Negen populaire singles van de afgelopen vier seizoenen keren nog één keer terug tijdens dit ‘all star season’. Ze vertrekken opnieuw naar een paradijselijk eiland voor een zomer vol liefde… Ze feesten, daten en flirten er lustig op los. Dit alles in combinatie met zon, zee en strand vormen de perfecte omstandigheden voor prille romances, (een) one-night-stand(s) of misschien wel het vinden van de ware (vakantie)liefde. Net als de vonken er vanaf vliegen komt er onverwacht bezoek…

Denken ze dit keer te kunnen ontsnappen aan de tablet of terror? Met nieuwe exen die aanspoelen op de witte stranden van Thailand krijgen de all stars wederom het vuur aan de schenen gelegd. Sommigen willen wraak en anderen hopen (stiekem) op het aanwakkeren van een oude romance. Eén ding is zeker; dé guilty pleasure van de Nederlandse en Vlaamse televisie komt terug en je bent met dit ‘all star season’ gegarandeerd van spanning, sensatie en romances. Niemand weet waar en wanneer er een nieuwe ex opduikt en dat levert flink wat drama op… Welke EX is next?

Ex on the Beach: Double Dutch is vanaf 19 mei iedere zondag, tijdens onze vaste quilty pleasure avond, te zien op MTV. #eotbdd @mtvnl @mtvbe

Houd het nieuws in de gaten want iedere week worden twee nieuwe all stars aangekondigd.

Ex on the Beach: Double Dutch wordt geproduceerd door No Pictures Please, onderdeel van Fremantle. De digitale content wordt geproduceerd door Tigris Media BV.