HEMA verhoogt premie basisverzekering met 2 euro

HEMA verhoogt premie basisverzekering met 2 euro

12 november 2019 0 Door Nieuws Online Magazine

HEMA Zorgverzekering verhoogt dit jaar haar premie voor de basisverzekering met twee euro, zo komt het totaalbedrag uit op 113 euro per maand. HEMA houdt hiermee de premiestijging beperkt. Daarnaast is HEMA onlangs gestart met het online gezondheidsprogramma SamenGezond. SamenGezond is een platform om mensen te stimuleren gezonder te leven, door middel van voeding en beweging. Met dit programma biedt HEMA handvatten om het dagelijks leven beter, makkelijker en leuker te maken. Deelnemers worden onder meer beloond met gratis HEMA artikelen.

“HEMA wil natuurlijk het liefst dat haar klanten gezond en gelukkig zijn. Een gezonde leefstijl is daarvoor essentieel. Door onze klanten op een leuke manier kennis te laten maken met een gezonde leefstijl en ze te belonen met HEMA artikelen, hopen we hierin het verschil te kunnen maken.”, vertelt Laura Geerlings, Director Financial Services bij HEMA.

HEMA en SamenGezond
HEMA Zorgverzekering werkt voor dit initiatief nauw samen met SamenGezond, een initiatief van Menzis. SamenGezond is een online app die je kan downloaden en bijhoudt hoeveel de gebruiker beweegt en hoe gezond hij of zij eet. Door iedere week doelen te stellen, wordt de gebruiker gestimuleerd om een gezondere leefstijl aan te meten. HEMA beloont de gebruiker door gratis HEMA artikelen aan te bieden, zodra deze doelen zijn behaald. Zo streeft HEMA haar eigen waarden na om het leven van haar klanten leuker, makkelijker en beter te maken.