Hittegolf in Ex on the Beach

Hittegolf in Ex on the Beach

13 mei 2019 0 Door Nieuws Online Magazine

Hittegolf in Ex on the Beach: Double Dutch door komst Alisa en Renan

23/04/2019NIEUW DUO ZORGT VOOR OVERVERHITTING IN EX ON THE BEACH PARADIJS. WAT HEEFT DE TABLET OF TERROR VOOR DEZE ALL STARS IN PETTO?Vanaf 19 mei aanstaande start het all star season van Ex on the Beach: Double Dutch. Oud gedienden Renan en Alisa sluiten zich aan bij de cast van meest populaire singles van de afgelopen vier seizoenen. ‘Perzische prins’ Renan liet menig vrouwenhart in seizoen vier op hol slaan, maar won niemand voor hem als zijn vaste liefde. Alisa daarentegen, deelneemster uit het eerste seizoen, werd op slag verliefd op Bastiano, maar de romance hield niet lang stand door jaloezie en veel ruzies.

Lukt het deze singles om dit jubileumseizoen te bekronen met ware liefde of daalt de temperatuur tot het nulpunt wanneer nieuwe exen aanspoelen? Ex on the Beach: Double Dutch is iedere zondag, tijdens onze vaste guilty pleasure avond, om 21:30 uur te zien bij MTV.

“Wij mannen zijn natuurlijk niet altijd eerlijk, maar vrouwen kunnen het spelletje ook echt vies spelen.” Deze charismatische flirt gaat ook in dit all star season weer voor de vrouwen. En dat doet hij op zijn eigen manier, namelijk de “jerk-theory”: heel ongeïnteresseerd overkomen met als doel dat de dames uiteindelijk vanzelf komen. Renan’s droom is om door te breken in de media en hij hoopt daar zijn beroep van te kunnen maken.

Weet hij zich in de villa ook goed te presenteren?    “Mijn ideale date zou zijn dat iemand mij met een helikopter zou komen ophalen” Deze blonde diva deed mee in het eerste seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch. Ze heeft Russische en Vlaamse roots en wordt boos van leugens en oneerlijkheid. Waarom is zij de geschikte Ex on the Beach-kandidaat? “Omdat ik Alisa Megastar ben!”. Ze valt op intelligente mannen met een goed gevoel voor humor.

Lacht ze aan het einde van dit all star season nog steeds of krijgt zij de schrik van haar leven als een van haar exen aanspoelt op het tropische strand?  De vijfde verjaardag van Ex on the Beach: Double Dutch vieren we met een groots nieuw seizoen. Negen populaire singles van de afgelopen vier seizoenen keren nog één keer terug tijdens dit ‘all star season’. Ze vertrekken opnieuw naar een paradijselijk eiland voor een zomer vol liefde… Ze feesten, daten en flirten er lustig op los.

Dit alles in combinatie met zon, zee en strand vormt het perfecte decor voor prille romances, (een) one-night-stand(s) of misschien wel het vinden van de ware (vakantie)liefde. Net als de vonken er vanaf vliegen komt er onverwacht bezoek… Denken de singles dit keer te kunnen ontsnappen aan de Tablet of Terror?

Met nieuwe exen die aanspoelen op de witte stranden van Thailand krijgen de all stars wederom het vuur aan de schenen gelegd. Sommigen willen wraak en anderen hopen (stiekem) op het aanwakkeren van een oude romance. Eén ding is zeker; dé guilty pleasure van de Nederlandse en Vlaamse televisie komt terug en dit ‘all star season’ is explosiever, sexyer en dramatischer dan ooit.

Niemand weet waar en wanneer er een nieuwe ex opduikt en dat levert flink wat drama op… Welke EX is next? Bekijk HIER hoe Renan en Alisa zich hebben voorbereid op dit Ex on the Beach: Double Dutch ‘all star season’.  Ex on the Beach: Double Dutch is vanaf 19 mei iedere zondag om 21:30 uur .