Over Nieuws Online Magazine

Over Nieuws Online Magazine

Nieuws Online is een op-en-top landelijk gerelateerd online magazine.  

NL-Nieuwsonline.nl is in de eerste plaats bedoeld als ontmoetingsplek met sociale insteek voor Nederlanders. Door het aanbod van landelijke en lokale (actuele) informatie en nieuws.

Wij bieden ook de mogelijkheid om een redactioneel artikel in de vorm van een advertorial te plaatsen op onze nieuwssite.

Verder biedt de site een ruim aanbod aan, achtergrondinformatie en links en fungeert dit virtuele plein zo als hét startpunt voor iedereen die iets wil weten over wat er gebeurt in Nederland en de regio’s.

Door iedere dag (actuele) informatie toe te voegen groeit nieuws online meer en meer uit tot een handig én compleet informatiebaken in het woud van digitale nieuws info.

Iedereen die meent wetenswaardige informatie te hebben kan contact opnemen met Nieuws Online Magazine die het materiaal dan voor plaatsing zal beoordelen.

Voelt u zich vrij om een persbericht / advertorial te sturen met uw nieuws, evenement / activiteit, organisatie of bedrijf . Wij brengen uw verhaal graag onder de aandacht van onze lezers.

Populair magazine
Dankzij U: en onze lezers die regelmatig terug komen en Door de positieve en veelzijdige informatieve inhoud is NL-Nieuwsonline.nl = Nieuws Online Magazine aan het groeien tot het populairste online magazine van Nederland.

Artikel overnemen?

Wil je bloggen over een artikel? Of een artikel overnemen op je site? Dat mag. Met bron vermelding en een link naar het artikel op onze site.

NL-Nieuwsonline.nl Redactie: Henk van Antwerpen

Bleijenhoek 5
Dordrecht

MEDIA SALES: advertentie-exploitatie 06 -12 97 2534