Ondernemers kunnen dit jaar weer kans maken op een Maastricht Award én publieksprijs

Ondernemers kunnen dit jaar weer kans maken op een Maastricht Award én publieksprijs

12 mei 2022 0 Door Nieuws Online Magazine

Door de pandemie en de bijbehorende gevolgen voor de ondernemers, werden de afgelopen 2 jaar geen Maastricht Awards uitgereikt. Met de Maastricht Awards wil de gemeente Maastricht waardering uitspreken voor ondernemers in de stad en daarmee het belang van ondernemers voor de economie van de stad onderstrepen. Dit jaar kunnen ondernemers niet alleen kans maken op een award maar voor het eerst ook op een publieksprijs. Op 19 september 2022 vindt de uitreiking plaats in het Stadhuis van Maastricht.

Start campagne
Op 11 mei gaf Lou Nelissen, voorzitter van de jury, in de Brikkebouw het startsein voor de campagne: ondernemers kunnen zich tot en met 26 juni aanmelden of elkaar nomineren voor een award. Er zijn dit jaar awards te winnen in de volgende categorieën:
De Rabobank Made in Maastricht Award, gericht op de maakindustrie
De Hospitality Award, gericht op de horeca
De Business Take-off award, gericht op jonge ondernemers < 35 jaar die een succesvol bedrijf zijn gestart

Nieuw element: de publieksprijs
Een nieuw element dit jaar is de publieksprijs: de Maastricht Award Pluim. De ondernemers die door een deskundige jury worden genomineerd voor een award, maken kans op die nieuwe prijs. Ondernemers en inwoners van Maastricht kunnen hun stem uitbrengen op het genomineerde bedrijf dat de meeste indruk maakt.

Meer informatie op www.gemeentemaastricht.nl/ondernemen/maastricht-awards