SBS6 LANCEERT SPECTACULAIR PROGRAMMA MET CHRISTIAN FARLA

SBS6 LANCEERT SPECTACULAIR PROGRAMMA MET CHRISTIAN FARLA

20 mei 2019 0 Door Nieuws Online Magazine

SBS6 LANCEERT SPECTACULAIR PROGRAMMA MET MERLIN AWARD-WINNAAR EN ILLUSIONIST CHRISTIAN FARLA

Dit najaar introduceert SBS6 het gloednieuwe programma Farla, man of mystery met drievoudig Merlin Award-winnaar Christian Farla. De grootste illusionist ter wereld tovert in het programma sensationele trucs en bloedstollende illusies uit zijn hoge hoed die de kijker omver zullen blazen.

Zo weet Farla in elke aflevering nietsvermoedende voorbijgangers op straat te verbazen en ook verschillende BN’ers ontkomen in het programma niet aan zijn magic kunsten. Als klap op de vuurpijl verrast hij de kijker ieder week met een verbluffende eindstunt. Deze unieke combinatie van grote en kleine illusies maken Christian Farla een illusionist van wereldformaat.

Christian Farla is vandaag door de International Magicians Society (IMS) voor de derde keer benoemd tot de beste illusionist ter wereld. Een bijzondere prestatie want hij is daarmee de enige in Europa die maar liefst drie Merlin Awards heeft gewonnen.

Farla kreeg de award uitgereikt door IMS-president en -oprichter Tony Hassini, die speciaal voor de uitreiking naar Nederland is gereisd. Eerder wonnen grote illusionisten als David Copperfield en Siegfried & Roy een Merlin Award.

Over Christian Farla

Christian Farla’s carrière begon al toen hij op 12-jarige leeftijd zijn eerste prijs won tijdens de NMU Goochelkampioenschappen voor junioren.

Inmiddels is hij uitgegroeid tot één van ’s werelds grootste illusionisten. Farla heeft vijf internationale theatertournees, tien miljoen YouTube views en tv-optredens met in totaal 50 miljoen kijkers op zijn naam staan.

Zijn talent werd al eerder opgemerkt door het IMS: in het verleden werd zijn werk al bekroond met de Merlin Awards voor ‘Magician of the Year’ en ‘Magicshow of the Year’. Op 3 oktober is Christian Farla te zien in Rotterdam Ahoy met zijn spectaculaire show Night of Illusions.

Farla, man of mystery wordt geproduceerd door ITV Studios Netherlands en is vanaf het najaar van 2019 te zien bij SBS6.

https://www.sbs6.nl/farlamanofmystery