Unibail-Rodamco-Westfield en Albron breiden samenwerking uit

Unibail-Rodamco-Westfield en Albron breiden samenwerking uit

1 september 2019 0 Door Nieuws Online Magazine

Unibail-Rodamco-Westfield en Albron breiden samenwerking uit naar Citymall Almere en Stadshart Zoetermeer

Na de succesvolle opening van een Anne&Max vestiging in versmarkt ‘Fresh’ in het toekomstige Mall of the Netherlands, gaat Albron nu ook meerdere horecaconcepten openen in Citymall Almere en Stadshart Zoetermeer.

In Citymall Almere gaat het om drie concepten; Starbucks, broodconcept Le Perron en het door Albron ontwikkelde Frites Affairs, een gourmet frites formule. In Stadshart Zoetermeer opent Albron een koffieconcept en een Le Perron vestiging. Hiermee wordt een mooie volgende stap gezet in de samenwerking tussen Albron en URW.

Bart van Twillert, Country Manager Nederland bij Unibail-Rodamco-Westfield: “We hebben in Albron een professionele partner gevonden, die ruime ervaring heeft in het exploiteren van verschillende foodconcepten en daarnaast goed weet in te spelen op de specifieke behoeften van de bezoekers van onze winkelcentra”.

Ernest van de Voort, Manager Marketing & Business Development bij Albron: “Voor Albron biedt ‘multi-unit operating’ synergievoordelen zoals bijvoorbeeld het uitwisselen van personeel tussen de concepten op piek- en dalmomenten. Customer experience staat daarnaast bij ons altijd centraal. Deze mix aan aantrekkelijke foodconcepten biedt echte meerwaarde voor zowel de winkelcentra als hun bezoekers. We zijn er trots op nu ook te mogen bijdragen aan een ultieme winkelbeleving in Citymall Almere en stadshart Zoetermeer”.

De laatste jaren heeft Albron flink geïnvesteerd in de uitbreiding van haar conceptportfolio met zelf ontwikkelde foodconcepten en daarnaast met licenties met aantrekkelijke ‘street brands’ zoals o.a. Starbucks, Le Perron en Anne&Max.

De meeste outlets zullen aan het einde van dit jaar, voor de feestdagen, openen.