Vaderdag, een schot in de roos!

Vaderdag, een schot in de roos!

6 juni 2020 0 Door Nieuws Online Redactie

VADERDAG, een schot in de roos dankzij de unieke boxershorts van LOIC HENRY met het „HOLD UP BALLS SYSTEEM!

Vaderdag nadert met rasse schreden.
De cadeaustress zal bij diegenen onder ons die nog geen geschenk voor onze geliefde voorzien hebben, stilletjes aan toenemen.
Hoog tijd om kennis te maken met de boxershort / slip van Loïc Henry.
Misschien zou dit wel eens het ideale cadeau zijn waar onze mannen op zitten te wachten.

Het ondergoed van Loïc Henry heeft een uniek concept in Europa, namelijk het „HOLD UP BALLS SYSTEEM“.

Loïc Henry, een belgische ondernemer met een passie voor design en high-tech, werkt al zo’n twintig jaar lang aan de uitbouw van een communicatie- en ontwerpbureau. Daarnaast koestert hij in zijn leven ook een andere passie: sport.

Hij speelde jarenlang op hoog niveau rugby en tegenwoordig wijdt hij zich helemaal aan zijn jeugdpassie: golven. Zo legt hij zich helemaal toe op glijsporten en als hij wat vrije tijd heeft, gaat hij samen met zijn gezin surfen op de mooiste plekjes.

Hij besteedde steeds veel aandacht aan zijn materiaal en zijn uitrusting en was er uiterst veeleisend voor, maar zijn ondergoed belemmerde altijd zijn bewegingen. Op een dag sprak hij er een vriend over aan die in technisch ondergoed gespecialiseerd is en samen besloten ze een collectie hypercomfortabel herenondergoed te ontwerpen. Het ondergoed, dat als een tweede huid aanvoelt, is speciaal ontworpen voor sporters en mensen die een actief leven leiden. Dankzij een revolutionair ondersteuningssysteem, worden de intieme delen steeds goed ondersteund en de ingebouwde korf zorgt voor een anti slinger effect.

Het idee was zo ingenieus dat Loïc Henry besloot om een volwaardig premium en modern designermerk op de markt te brengen.

Surf naar https://loichenryunderwear.com/nl/ en ontdek het volledige gamma. Geniet vanaf 8 juni 2020 tot en met 21 juni 2020 van 30% korting op het volledige gamma.
Echt