ZOEK DE FOUTEN

ZOEK DE FOUTEN

1 juni 2019 0 Door Nieuws Online Magazine

INTERACTIEF SKETCHPROGRAMMA ZOEK DE FOUTEN VANAF 8 JUNI BIJ SBS6

Een acteur neemt een hap van een croissant: even later heeft hij een boterham in zijn handen. De klok aan de muur geeft negen uur aan: een paar seconden later is het ineens halftwaalf. En stond er in de hoek van die kamer net geen plant? De oplettende kijker pikt ze er feilloos uit: continuïteitsfouten, fouten in het verloop van een film- of televisiescène. Onbedoeld zitten er zelfs in de allergrootste kaskrakers meer dan je denkt… In het nieuwe programma Zoek de Fouten hebben we echter bewust van dit soort fouten gemaakt en dagen we de kijker uit om dus extra goed op te letten! Wie laat zich niet afleiden en haalt alle fouten eruit? Alle sketches zijn online terug te zien: zo kunnen de kijkers controleren hoe goed ze hebben opgelet. Zoek de Fouten is vanaf 8 juni te zien bij SBS6.

De cast van Zoek de Fouten bestaat onder andere uit Jelka van Houten, Henk Poort, Ellen Pieters, Rienus Krul en Pip Pellens. Zij zetten hilarische sketches neer met herkenbare stereotypes zoals de ‘slonzige huisvrouw’, ‘de dokter’ en ‘de boer’. In elke sketch zijn dus expres continuïteitsfouten gemaakt: een acteur draagt ineens een andere stropdas, een actrice verandert binnen een paar seconden van kapsel… alles kan. In elke sketch zitten zes fouten. De ene fout is heel makkelijk te vinden, andere fouten zijn allesbehalve makkelijk op te sporen!

Zoek de Fouten is een interactief sketchprogramma voor het hele gezin. Iedereen kan meedoen, maar er kan natuurlijk ook gewoon worden gelachen om de sketches!

Zoek de Fouten is ontwikkeld en geproduceerd door Talpa Fictie.

Sbs6.nl/zoekdefouten

Uitzending: SBS6, wekelijks vanaf 8 juni om 22.00 uur.